Over ons

CORFA brengt het beste op de arbeidsmarkt samen

Kersten Corporate Facilities N.V., (kortweg: CORFA), is de betrouwbare partner die werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengt. CORFA is een full service uitzendbureau dat onderdeel is van de Kersten Group of Companies, die al 253 jaar actief is op de Surinaamse arbeidsmarkt. Voor bedrijven en arbeidskrachten door heel Suriname verzorgt CORFA oplossingen op maat van werving & selectie tot payrolling.

CORFA is per 6 augustus 2018 ISO9001:2015 gecertificeerd en volgt vastgelegde procedures bij het leveren van haar diensten.

Met een breed pakket aan diensten op maat zijn wij de ideale schakel tussen werkgever en werkzoekenden. Als uw betrouwbare partner komen wij elke afspraak na. U kunt rekenen op de professionaliteit van gedreven deskundigen met oog voor detail en passie voor resultaat.

Door onze ruime selectie van vacatures en uitzendkrachten vinden wij de juiste match tussen werkgever en werknemer. Ontdek wat wij voor u als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen.

Missie:
Wij streven continu naar groei waarbij wij waardevolle duurzame relaties aangaan met onze klanten. Wij zijn een team van professionals, die de kwaliteit van dienstverlening en integriteit vooropstellen.

Visie:
Het voldoen aan de verwachtingen van alle stakeholders door het ontwikkelen van een professionele bedrijfscultuur, waarmee kwalitatieve dienstverlening geleverd wordt.

Kernwaarden:

  • Teamwork
  • Integrity
  • Innovation
  • People